Στο νοσοκομείο ο Σβαρτσενέγκερ -Για επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Σβαρτσενέγκερ -Για επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς [εικόνες]

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Φωτογραφία: AP Photo/ Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά από αποτυχημένη αντικατάσταση βαλβίδας, όπως μεταδίδει το TMZ.

Η ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του 70χρονου, υποστηρίζει πως ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια πήγε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center για προγραμματισμένη αντικατάσταση βαλβίδας.

Ωστόσο, υπήρξαν επιπλοκές και έτσι αποφασίστηκε ο Σβαρτσενέγκερ να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που φέρεται να διήρκεσε αρκετές ώρες.

Η επέμβαση στον 70χρονο πρώην πρωταγωνιστή διήρκησε πολλές ώρες, σύμφωνα με τον ιστότοπο, ενώ στο δημοσίευμα προστίθεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι «σταθερή».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Κόναν ο Βάρβαρος» ή ο «Εξολοθρευτής», όπως λέγονταν δύο από τους διασημότερους ήρωες που υποδύθηκε ο Σβαρτσενέγκερ, υποβάλλεται σε εγχείριση καρδιάς.

Το 1997 είχε αποφασίσει να αντικαταστήσει τον αορτική βαλβίδα του, μετέδωσε το TMZ.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ