Χωρίζει ο διάσημος ηθοποιός Ντένις Κουέιντ, μετά από 8 χρόνια γάμου - iefimerida.gr

Χωρίζει ο διάσημος ηθοποιός Ντένις Κουέιντ, μετά από 8 χρόνια γάμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Κίμπερλι Μπάγινγκτον-Κουέιντ, σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Ντένις Κουέιντ. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην αίτηση «οι διαμάχες μεταξύ τους λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων δεν αφήνουν περιθώρια επανασύνδεσης».

Η Κίμπερλι ζητά διατροφή από τον ηθοποιό και κάλυψη των εξόδων των δικηγόρων.Υπάρχει μια προσωρινή απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, σύμφωνα με την οποία και οι δυο μπορούν να περνούν αρκετό χρόνο με τα παιδιά τους, τα οποία δεν επιτρέπεται να βγουν εκτός της πολιτείας ούτε να αλλάξουν σχολείο δίχως δικαστική εντολή ή από κοινού απόφαση των γονιών.

Η προσωρινή δικαστική εντολή πάντως παραχωρεί την κύρια κατοικία και το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes στην Κίμπερλι. Ο Κουέιντ παίρνει την Cadillac Escalade και όσο κι αν φαίνεται απίστευτο σύμφωνα με τη δικαστική εντολή «οι δυο τους θα πρέπει να συνεννοούνται όσον αφορά στη χρήση του Range Rover».

Παράλληλα, η Κίμπερλι θέλει να μοιραστούν δίκαια τα κοινά τους υπάρχοντα ενώ ο Ντένις δεν θέλει η σύζυγός του να πάρει το παραμικρό.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν δύο δίδυμα παιδιά, τεσσάρων ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ