Ασταμάτητο είναι πλέον το κίνημα της πατάτας - iefimerida.gr

Ασταμάτητο είναι πλέον το κίνημα της πατάτας

Ασταμάτητο είναι πλέον το κίνημα της πατάτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην άκρη βάζουν τους μεσάζοντες όλο και περισσότεροι αγροτικοί συνεταιρισμοί, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να διαθέσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές σε τιμές παραγωγού.

Οι τελευταίοι μπορούν να αγοράσουν πλέον σε πολύ χαμηλές τιμές βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως πατάτες, ρύζι, μέλι, όσπρια αλλά και αμνοερίφια, εν όψη του Πάσχα.

Στο «κίνημα της πατάτας» μετά τον Δήμο Παλλήνης, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Αγίας Παρασκευής και Βύρωνα, προσχώρησε και ο Δήμος Κηφισιάς. Σήμερα και αύριο οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται από τις 08:00 το πρωί στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης.

Και ο Δήμος Ζωγράφου μαζί με γειτονικούς του Δήμους, αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο και καλούν τους κατοίκους να υποβάλλουν τις παραγγελίες τους είτε μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου είτε στο Δημαρχείο.

Την ιδία απόφαση πήρε και ο Δήμος Διονύσου ο οποίος μέχρι και την Δευτέρα, 12 Μαρτίου θα δέχεται παραγγελίες για πατάτες Νευροκοπίου.

Αύριο σειρά παίρνει ο Δήμος Ελληνικού καθώς θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου, σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό από τις 10.00 το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ