Γερμανία: Θετικό σημάδι η εξωδικαστική συμφωνία με Siemens - iefimerida.gr

Γερμανία: Θετικό σημάδι η εξωδικαστική συμφωνία με Siemens

γερμανικό υπουργείο Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ σημαντική εξέλιξη θεωρεί ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Χόλγκερ Σλίενκαμπ, την εξωδικαστική συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Siemens.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να ενισχυθούν οικονομικά γερμανικές εταιρείες προκειμένου να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο κ. Σλίενκαμπ τόνισε ότι η διευθέτηση παλαιών υποθέσεων αποτελεί «σημαντική προϋπόθεση για την ετοιμότητα της χώρας να δεχθεί επενδύσεις από το εξωτερικό».

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα τοποθετήσει εκπρόσωπο του Δημοσίου που θα είναι υπεύθυνος για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος εντός της εταιρείας, όπως, αυτό του πολύκροτου σκανδάλου.

Ο εκπρόσωπος του Φίλιπ Ρέσλερ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση της συμφωνίας με την Siemens σημειώνοντας πως «φυσικά αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα πρώτο, σημαντικό, ευχάριστο και σίγουρα επίσης ενθαρρυντικό σημάδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ