Επιμένει ο Τσιρώνης: Σε 30 ημέρες θα επαναφέρω το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα - iefimerida.gr

Επιμένει ο Τσιρώνης: Σε 30 ημέρες θα επαναφέρω το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα

Φωτογραφία:  Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, η κυβέρνηση το απέσυρε. Ομως ο Γιάννης Τσιρώνης δηλώνει ότι θα το επαναφέρει.

«Το νομοσχέδιο θα επανέλθει σε 30 ημέρες με τις αναγκαίες διευκρινίσεις και διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, που αποσύρθηκε σήμερα το πρωί.

Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης είπε πως «η μέχρι τώρα συμμετοχή των πολιτών στη διαβούλευση, απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον για την ευζωία των ζώων συντροφιάς και τους ευχαριστώ για αυτό». Υποστήριξε μάλιστα ότι «οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την νομιμότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας από τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» που όπως τόνισε, έχουν γνώμονα "πάντα την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων συντροφιάς και την αρμονική συνύπαρξη με το ανθρώπινο στοιχείο".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ