Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]

Μια καλή πίτσα είναι εκείνη που έχει πολλές στρώσεις λιωμένου τυριού που κυλούν στο πλάι σε κάθε μπουκιά. Και μια σπουδαία πίτσα είναι αυτή που έχει τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς τύπους τυριών.

Υπάρχει όμως και μία πίτσα που μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πίτσα με τα περισσότερα τυριά του κόσμου – έχει πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους.

Φτιαγμένη από έναν Αμερικανό σεφ στο «Vadoli Pizzaria» στο Βερολίνο, η πίτσα μπορεί να καμαρώνει για τα 111 είδη τυριών και ζυγίζει πάνω από 288,6 γραμμάρια και κατέκτησε τον τίλο της «μεγαλύτερης ποικιλίας τυριών σε μία πίτσα».

Και μπορεί να σκεφότσαστε ότι θα πρέπει να είναι τεράστια για να φιλοξενήσει όλα αυτά τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Κι όμως όχι. Ο σεφ κατάφερε να συμπεριλάβει και τα 11 τυριά σε μια κανονική πίτσα. Συγκεκριμένα, ο σεφ φρόντισε να τοποθετήσει προσεκτικά περίπου 2,6 γραμμάτια κάθε είδους τυριού επάνω στην πίτσα.

Σύμφωνα με ο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται μοτσαρέλα, Έμενταλ, Leicestershire red, Comté και Raclette de Chèvre.

Φωτογραφίες: Guinness World Records

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα τυρί βιβλίο ρεκόρ Γκίνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ