Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καλή πίτσα είναι εκείνη που έχει πολλές στρώσεις λιωμένου τυριού που κυλούν στο πλάι σε κάθε μπουκιά. Και μια σπουδαία πίτσα είναι αυτή που έχει τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς τύπους τυριών.

Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Υπάρχει όμως και μία πίτσα που μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πίτσα με τα περισσότερα τυριά του κόσμου – έχει πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους.

Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Φτιαγμένη από έναν Αμερικανό σεφ στο «Vadoli Pizzaria» στο Βερολίνο, η πίτσα μπορεί να καμαρώνει για τα 111 είδη τυριών και ζυγίζει πάνω από 288,6 γραμμάρια και κατέκτησε τον τίλο της «μεγαλύτερης ποικιλίας τυριών σε μία πίτσα».

Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Και μπορεί να σκεφότσαστε ότι θα πρέπει να είναι τεράστια για να φιλοξενήσει όλα αυτά τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Κι όμως όχι. Ο σεφ κατάφερε να συμπεριλάβει και τα 11 τυριά σε μια κανονική πίτσα. Συγκεκριμένα, ο σεφ φρόντισε να τοποθετήσει προσεκτικά περίπου 2,6 γραμμάτια κάθε είδους τυριού επάνω στην πίτσα.

Βρέθηκε η πιο τυρένια πίτσα του κόσμου -Με 11 είδη τυριού [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Σύμφωνα με ο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται μοτσαρέλα, Έμενταλ, Leicestershire red, Comté και Raclette de Chèvre.

Φωτογραφίες: Guinness World Records

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτσα τυρί βιβλίο ρεκόρ Γκίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ