Τρέλα για Μπολτ στην προπόνηση της Ντόρτμουντ -Πάνω από 1.000 άτομα τον είδαν να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρέλα για Μπολτ στην προπόνηση της Ντόρτμουντ -Πάνω από 1.000 άτομα τον είδαν να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Γιουσέιν Μπολτ στις εγκαταστάσεις της Ντόρτμουντ, με τον Τζαμαϊκανό να σκοράρει με κεφαλιά αλλά και με εκτέλεση πέναλτι.

Στις εξέδρες βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα και μεταξύ αυτών πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον Τζαμαϊκανό θρύλο των δρόμων ταχύτητας στην πρώτη... σοβαρή ποδοσφαιρική του απόπειρα.

Αν και «ψαρωμένος», ο Μπολτ προσπάθησε να ενταχθεί στα παιχνίδια κατοχής μπάλας και στις ασκήσεις τακτικής, με τους παίκτες της Ντόρτμουντ να φαίνονται πρόθυμοι να εξηγήσουν στον Τζαμαϊκανό δρομέα, τι πρέπει να κάνει για να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Παρά την εντυπωσιακή του φυσική κατάσταση και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του στα σπριντ, ο Μπολτ φάνηκε λίγο κουρασμένος, καθώς η ποδοσφαιρική προπόνηση δεν έχει καμία σχέση με όσα έκανε μέχρι πρότινος ο διάσημος αστέρας για να φθάσει στην κορυφή του κόσμου.

Πάντως, κατάφερε να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Μετά το τέλος του «εκπαιδευτικού διπλού» που έγινε στο μισό γήπεδο με τον Μπολτ να παίζει αριστερό εξτρέμ, οι παίκτες της Ντόρτμουντ εκτέλεσαν πέναλτι με τον Τζαμαϊκανό να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» με αριστερό πλασέ.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ