«Εμφύλιο» προκάλεσε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ο Ντομινίκ Στρος Καν - iefimerida.gr

«Εμφύλιο» προκάλεσε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ο Ντομινίκ Στρος Καν

DSK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος θα δώσει ομιλία στο διάσημο βρετανικό πανεπιστήμιο για την κρίση του ευρώ, το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα βρεθεί στο Κέιμπριτζ προσκεκλημένος της φημισμένης Cambridge Union Society. Ωστόσο αυτή η εξέλιξη δίχασε τον φοιτητικό σύλλογο του πανεπιστημιού, το γυναικείο τμήμα του οποίου εξεγέρθη και συγκέντρωσε 800 υπογραφές για να ανακληθεί η πρόσκληση.

Η κίνηση δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι οι πανούργες φοιτήτριες κάλεσαν έναν από τους δικηγόρους της Ναφισατού Ντιαλό, τον Ντάγκλας Ουίγκντορ, να μιλήσει σε χωριστή συγκέντρωση στο πανεπιστήμιο, ενώ διοργανώνει διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον χώρο όπου θα μιλήσει – κεκλεισμένων των θυρών – ο DSK.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ