Τι ζήτησαν να φάνε πριν εκτελεστούν διάσημοι κατά συρροή δολοφόνοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι ζήτησαν να φάνε πριν εκτελεστούν διάσημοι κατά συρροή δολοφόνοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν διαπράξει φρικτά αδικήματα και για αυτό τον λόγο έχουν καταδικαστεί σε θάνατο. Τί όμως ζήτησαν να φάνε και τι επέλεξαν να κάνουν λίγο πριν φτάσει η ώρα της εκτέλεσής τους;

Ο Λη Ντέιβις από την Φλόριντα ζήτησε να φάει αστακοουρά, γαρίδες, τηγανητά μύδια, σκορδόψωμο και να πιει μπύρα. Εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα για τρεις δολοφονίες

ΟΤζον Γουέιν Γκέισι από το Ιλινόις, ο οποίος εργαζόταν ως κλόουν, είχε καταδικαστεί για βιασμό και 33 δολοφονίες. Εκτελέστηκε με θανατηφόρο ένεση και επέλεξε για τελευταίο γεύμα 12 τηγανητές γαρίδες, ένα κουτί από το KFC, τηγανητές πατάτες και ένα κιλό φράουλες.

Ο Στέφεν Άντερσον καταδικάστηκε για 7 δολοφονίες και ζήτησε να φάει σάντουιτς με τυρί, τυρί κότατζ, ροδακινόπιτα, μείγμα με καλαμπόκι και παγωτό με κομματάκια σοκολάτα

Ο Ρόνι Λη Γκάρντνερ που δολοφόνησε δύο άτομα έφαγε αστακό, μπριζόλα, μηλόπιτα και παγωτό βανίλια ενώ παρακολούθησε και ζήτησε να δει την τρολογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο μανιακός δολοφόνος Τέντ Μπάντι που σκότωσε 35 άτομα έφαγε φιλέτο με αυγά και τοστ με βούτυρο και μαρμελάδα, γάλα και χυμούς.

Ο Βίκτορ Φουέγκερ από την Φλόριντα, φυλακίστηκε για απαγωγή και δολοφονία και εκτελέστηκε δι 'απαγχονισμού το 1963. Το τελευταίο του γεύμα ήταν μία μόνο ελιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ