Τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί είχαν κτηματικές διαφορές [βίντεο] - iefimerida.gr

Τον έστειλε στο νοσοκομείο γιατί είχαν κτηματικές διαφορές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένας 45χρονος στην Λέσβο ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γείτονά του λόγω κτηματικών διαφορών που είχαν.

Όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr, τον 45χρονο Γιώργο Κουτσό, βρήκε η αδελφή του η οποία ήρθε εσπευσμένα από την Αθήνα να τον επισκεφτεί επειδή δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Στρατούλα Κουτσού, ανησύχησε όταν επί μία ολόκληρη ημέρα ο αδερφός της δεν απαντούσε στις κλήσεις που το έκανε, και έτσι πήγε άρον – άρον στην Λέσβο για να τον συναντήσει. Μόλις μπήκε στο σπίτι του αδελφού της, ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο αδερφός της ήταν πεσμένος στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα και η αδελφή του είχαν εδώ και πολύ καιρό κτηματικές διαφορές με κάτοικο της περιοχής του Μολύβου, ο οποίος και στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον Γιώργο Κουτσό.

Αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ η Στρατούλα Κουτσού κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ο αδερφός της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα κακά νέα όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η αδελφή του θύματος άκουσε τους γιατρούς να είναι απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιώργου Κουτσού. Η αδελφή του είναι πεπεισμένη πως ο ίδιος άνθρωπος επιτέθηκε και πάλι στον αδελφό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ