Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η Ελεν Μίρεν στα Οσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις γυναίκες που ξεχώρισαν στα Οσκαρ ήταν αναμφίβολα η Έλεν Μίρεν.

Κάνοντας μία εμφάνιση που αποδεικνύει πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να «αφήνει» τον εαυτό της ακόμη κι αν φτάσει 72 χρονών, η ηθοποιός περπάτησε σαν μοντέλο στο κόκκινο χαλί.

Αλλωστε κανείς δεν είχε να πει αρνητική κουβέντα για εκείνη... τέλεια σιλουέτα, κομψό φόρεμα, γκρίζα μαλλιά (γιατί δεν χρειάζεται να προσποιείται) και ωραίο μακιγιάζ.

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ίδια βέβαια πέρα από το ότι είναι αγέραστη αποφάσισε να δείξει στους φαν της και πόσο ακομπλεξάριστη είναι, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram πριν φτιαχτεί για τα Οσκαρ.

ΠΡΙΝ

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ανακατεμένα μαλλιά, η ίδια δείχνει έτσι το «πριν» και το «μετά» και πως άλλαξε ολοκληρωτικά με αρκετές στρώσεις μακιγιάζ.

ΜΕΤΑ

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Βέβαια στην φωτογραφία που είναι άβαφη, η ίδια εξακολουθεί να μην μοιάζει για 72 χρονών, καθώς ανέκφραστη δεν έχει ούτε μία ρυτίδα.

Φαίνεται όμως πως λίγο foundation, μάσκαρα και κραγιόν ήταν τα ιδανικά καλλυντικά για να δώσουν χρώμα στο χλωμό πρόσωπο της Ελεν Μίρεν, ολοκληρώνοντας έτσι την glamour εμφάνισή της.

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάντως, η διάσημη ηθοποιός σίγουρα δεν θα σκέφτηκε πολύ το να δημοσιεύσει μία τέτοια φωτογραφία στο Instagram, καθώς το συνηθίζει να βγάζει selfies άβαφη συνεχώς.

Η Ελεν Μίρεν, στα 72 της, χωρίς μέικ απ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP-Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cosmote tv oscars #Oscars Έλεν Μίρεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ