Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες]

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Νέκερ είναι το θρυλικό, πανέμορφο νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Είναι το νησί που είχε επισκεφθεί ο Μπαράκ Ομπάμα με την Μισέλ την επομένη που βρέθηκαν εκτός Λευκού Οίκου.

Εξωτικό, με μοναδικές πολυτέλειες σίγουρα αποτελεί -αν και για τους περισσότερους άπιαστο- όνειρο για τον καθένα να το επισκεφθεί.

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τώρα, όμως, όπως φαίνεται, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να διεκδικήσουν όχι μόνο την παραμονή τους εκεί αλλά και την εργασία τους εκεί. Και όχι σε θέση ότι και ότι. Αλλά ως... υποδιευθυντής του νησιού.

Οπως αναφέρει η αγγελία που ανέβηκε στο Linkedin την Παρασκευή η Virgin, του μεγιστάνα Μπράνσον, αναζητά βοηθό για τη διαχείριση του ιδιωτικού νησιού του Νέκερ.

Ο τυχερός υποψήφιος που θα κερδίσει τη θέση θα είναι στην ουσία διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του Μπράνσον και θα αναφέρεται απευθείας στον γενικό διευθυντή του νησιού, Κένι Τζόουνς.

Η αγγελία βέβαια διευκρινίζει πάντως ότι «δεν κάνουν όλοι για αυτή τη δουλειά αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο». «Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εξαιρετικές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες. Αλλά και η προσωπικότητά σου είναι το ίδιο σημαντική. Εκτός από καλές διοικητικές ικανότητες, ψάχνουμε κάποιον με ενθουσιασμό, εξωστρεφή και που μπορεί να βρει την ισορροπία μεταξύ διακριτικότητας και εμπιστευτικότητας».

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν εκτός από το βιογραφικό τους, ένα μικρό βίντεο, εξηγώντας γιατί θέλουν τη θέση και αποκαλύπτοντας ένα ενδιαφέρον γεγονός για τους ίδιους.

Ο παράδεισος Νέκερ

Το Νέκερ βρίσκεται στις Παρθένες Νήσους. Για πρώτη φορά πήγε εκεί ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Virgin, το 1978. Δεν είχε τότε πολλά λεφτά από τις επιχειρήσεις του και δεν μπόρεσε να το αγοράσει.

Με τιρκουάζ νερά, άσπρη άμμο και εξωτική βλάστηση, το Necker Island πληροί τις προδιαγραφές του παραδείσου και διατίθεται ολόκληρο προς ενοικίαση. Ευτυχώς, για εκείνους που δεν έχουν budget για ένα ολόκληρο νησί, υπάρχουν και τα Celebration Weeks, όπου μπορούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο και να μοιραστούν το νησί με άλλους.

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ιδιοκτήτης του νησιού ήταν ο Λόρδος Cobham, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα χρειάστηκε κεφάλαια και πούλησε το ονειρεμένο νησί για 175.000 λίρες. Ο μόνος όρος που έβαλε η βρετανική κυβέρνηση, στην οποία ανήκουν τα νησιά, ήταν ο ιδιοκτήτης να χτίσει εκεί ένα ριζόρτ αλλιώς το νησί θα επέστρεφε στο βρετανικό δημόσιο.

Αυτό ήταν ακριβώς και το όνειρο του Μπράνσον. Να χτίσει στο τροπικό νησί των ονείρων του ένα πολυτελές κατάλυμα. Οταν το αγόρασε ήταν ακατοίκητο. Απέκτησε το Νέκερ σε ηλικία 28 ετών, μόλις έξι χρόνια αφότου ξεκίνησε το ταξίδι για την κορυφή με την εταιρεία Virgin Group. Του πήρε 3 χρόνια και περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για να χτίσει όσα ονειρευόταν. Χρησιμοποίησε την τοπική πέτρα, βραζιλιάνικο ξύλο, ασιατικές αντίκες και μπαμπού από το Μπαλί. Οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν 10 υπνοδωμάτια και έδωσαν έντονο χρώμα από το εξωτικό Μπαλί στις κατοικίες.

Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η τέλεια δουλειά -Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ψάχνει υποδιευθυντή για το εξωτικό νησί του [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέκερ Ρίτσαρντ Μπράνσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ