Οδηγοί ταξί έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου της UBER - Κλωτσιές στα αυτοκίνητα και αποδοκιμασίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Οδηγοί ταξί έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου της UBER - Κλωτσιές στα αυτοκίνητα και αποδοκιμασίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ένταση δημιουργήθηκε κοντά στο Υπουργείο Οικονομικών, όταν οδηγοί ταξί που είναι σε απεργιακή κινητοποίηση, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με οδηγό της UBER.

Οπως και νωρίτερα στην οδό Μάρνης οι οδηγοί αποδοκίμασαν τον «συνάδελφό τους, άρχισαν να κλωτσούν το αυτοκίνητο αλλά αυτήν την φορά τα πράγματα αγρίεψαν και ορισμένοι θερμόαιμοι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου του οδηγού της UBER.

Τελικά με την επέμβαση της αστυνομίας ο οδηγός μπόρεσε να κάνει όπισθεν και να φύγει. Οι οδηγοί ταξί απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την ύπαρξη πλατφορμών τύπου UBER που όπως λένε τους κλέβουν το μεροκάματο. Η απεργία των οδηγών ταξί θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα στις 5 ενώ αυτήν την ώρα τα μέλη του ΣΑΤΑ είναι συγκεντρωμένα έξω από το υπουργείο Οικονομικών και ζητούν συνάντηση από τους αρμοδίους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οδηγοί ταξί ΣΑΤΑ Uber
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ