Συμπλοκές οδηγών ταξί με οδηγούς της Uber στο κέντρο της Αθήνας -Κλωτσιές στα αυτοκίνητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Συμπλοκές οδηγών ταξί με οδηγούς της Uber στο κέντρο της Αθήνας -Κλωτσιές στα αυτοκίνητα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν πέριξ της οδού Μάρνη στο κέντρο της Αθήνας, όταν οι οδηγοί ταξί που απεργούν, αντιδρώντας στη λειτουργία πολυεθνικών πλατφορμών μέσω ίντερνετ, «έπεσαν πάνω» σε οδηγούς της Uber.

Αμέσως μαζεύτηκαν γύρω από τα αυτοκίνητα και άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους οδηγούς, ακολούθησαν κλωτσιές στα αυτοκίνητα και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας ώστε τελικά οι οδηγοί να «απελευθερωθούν» και να συνεχίσουν την πορεία τους. Η απεργία των οδηγών ταξί θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα στις 5, ενώ αυτή την ώρα τα μέλη του ΣΑΤΑ πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο απο την πορεία των οδηγών ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Μετα την συναντησή του με συνεργάτη του Ε.Τσακαλώτου ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος δήλωσε οτι αν δεν εφαρμοστεί το νομοσχέδιο Σπίρτζη που βάζει περιορισμούς στις πλατφόρμες τυπου UBER οι οδηγοί ταξί θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και θα κάνουν την Αθήνα Κούγκι..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οδηγοί ταξί ΣΑΤΑ Uber
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ