Μαντόνα: Στίχοι-δηλητήριο για τον Γκάι Ρίτσι - iefimerida.gr

Μαντόνα: Στίχοι-δηλητήριο για τον Γκάι Ρίτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο άλμπουμ της Μαντόνα θα βγάλει πιθανότατα αρκετά χιτ και ο κόσμος θα τραγουδάει και θα χορεύει στο ρυθμό των τραγουδιών της. Όχι όμως και ο Γκάι Ρίτσι, ο πρώην σύζυγος της για τον οποίο αφιερώνει αρκετά αιχμηρούς στίχους.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια επιτίθεται κανονικότατα μέσω των στίχων της στον επί 8 χρόνια σύζυγό της (πήραν διαζύγιο το 2008):

«Προσπάθησα να είμαι καλό κορίτσι, προσπάθησα να είμαι τέλεια σύζυγος. Μείωσα τον εαυτό μου και κατάπια το φως μου. Προσπάθησα να γίνω αυτό που ήθελες. Αν τελικά απέτυχα, δεν δίνω δεκάρα» γράφει στο τραγούδι «I don't give a... (Δεν δίνω...)» από το νέο της άλμπουμ "MDNA".

Και η 53χρονη τραγουδίστρια της ποπ γίνεται ακόμα πιο φαρμακερή στο Bang Bang:

«Μπανγκ μπανγκ, σε πυροβόλησα και πέθανες, πυροβόλησα τον εραστή μου στο κεφάλι. Και αν τον ξαναδώ, θα τον πυροβολήσω στο κεφάλι ξανά, επειδή θέλω να τον δω να πεθαίνει ξανά» τραγουδάει η Μαντόνα και ο βρετανός σκηνοθέτης δεν θα πρέπει να νιώθει και τόσο άνετα ακούγοντάς την...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ