Πούτιν: Ο Μπερλουσκόνι είναι ο «τελευταίος των Μοϊκανών» της πολιτικής - iefimerida.gr

Πούτιν: Ο Μπερλουσκόνι είναι ο «τελευταίος των Μοϊκανών» της πολιτικής

Ο Πούτιν είναι ο «τελευταίος των Μοϊκανών» της πολιτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με δηλώσεις του πλέκει το εγκώμιο του φίλου του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον χαρακτηρίζει «άνδρα απλό και ταπεινό, που έχει κάνει πολλά για τη χώρα του» και υποστηρίζει πως είναι ο ηγέτης που χρειάζεται, για να κυβερνήσει τη χώρα.

Στη συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στη ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, υποστηρίζει πως: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, απλός και ταπεινός με μεγάλες ανθρώπινες αξίες, ο οποίος εκτιμά τη φιλία. Εχει κάνει πολλά για τη χώρα του και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν είναι ο ηγέτης που χρειάζεται για να κυβερνήσει την τεράστια αυτή χώρα».

Ο Πούτιν έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο σκανδάλων διαφθοράς, φοροδιαφυγής και σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικες στην Ιταλία, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους καλύτερους πολιτικούς άνδρες στην Ευρώπη» και «τελευταίο των Μοϊκανών» της πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ