Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμάσαι για την προσωπικότητά σου - iefimerida.gr

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμάσαι για την προσωπικότητά σου

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν είσαι κουρασμένoς-η και ξαπλώνεις στο ζεστό σου κρεβάτι, το λιγότερο που σε νοιάζει είναι σε ποια στάση θα σε πάρει ο ύπνος ή σε ποια θα μείνεις όλη τη νύχτα.

Κυρίως σε νοιάζει να βολευτείς ώστε να κοιμηθείς πιο γρήγορα. Επίσης, είναι αδύνατο να ξέρεις πώς ακριβώς κοιμάσαι όλο το βράδυ.

Κι όμως, μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, ωστόσο, ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να πει πολλά για σένα και την προσωπικότητά σου.

«Η στάση που κοιμόμαστε λέει πολλά για τον χαρακτήρα μας», αναφέρει ο δρ. Robert Glatter.

Αν το σκεφτείς, βγάζει νόημα. «Η γλώσσα του σώματος όσο κοιμόμαστε αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μας, την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, τους φόβους μας, τις πεποιθήσεις μας αλλά και τις εξωτερικές μας επιθυμίες.

Οι διαφορετικές στάσεις του ύπνου ταιριάζουν με τις προσωπικότητές μας και τη γενική μας συμπεριφορά. Συνήθως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν στάσεις ύπνου κατά τη διάρκεια της ζωής τους, καθώς χρειαζόμαστε σταθερότητα και άνεση και μας βοηθούν να νιώθουμε ασφαλείς στο τέλος της μέρας.

Δείτε ποιες είναι οι στάσεις ύπνου και τι σημαίνουν για τον χαρακτήρα μας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στάση Ύπνος προσωπικότητα χαρακτήρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ