Δείτε τι καταγγέλλει ότι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του από την Πανεπιστημιακή Λέσχη Πατρών [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε τι καταγγέλλει ότι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του από την Πανεπιστημιακή Λέσχη Πατρών [εικόνες]

Φωτογραφία: foititikanea.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτος έμεινε φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών με το περιεχόμενο της μερίδας του φαγητού του, κατά τη διάρκεια του γεύματός του στη λέσχη του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Foititikanea.gr, o νεαρός κατά τη διάρκεια του γεύματος εντόπισε ένα έντομο μέσα στο πιάτο του κάτι που κατήγγειλε αμέσως.

Πρόκειται για πρωτοετή φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. «Καθώς έτρωγα το μεσημεριανό μου, τσιπούρα ψητή με βραστά λαχανικά, αντίκρυσα στο πιάτο μου την παρακάτω εικόνα, εγώ και η παρέα μου νιώσαμε αναγούλα, αηδιάσαμε και φτύσαμε τη μπουκιά που είχαμε στο στόμα μας», ανέφερε ο άτυχος νεαρός στην ιστοσελίδα που φιλοξενεί νέα των φοιτητών.

Τέλος, σημειώνεται κατά τις ίδιες πληροφορίες το συγκεκριμένο δεν είναι το πρώτο κρούσμα στη συγκεκριμένη λέσχη καθώς στο πρόσφατο παρελθόν φοιτητής είχε εντοπίσει στο πιάτο του χάρτινη ετικέτα που φέρει την ημερομηνία παραγωγής και λήξης της συσκευασίας με τις πατάτες.

Το πιάτο του φοιτητή:

Δείτε τι καταγγέλλει ότι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του από την Πανεπιστημιακή Λέσχη Πατρών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το παλαιότερο κρούσμα σε φαγητό φοιτητή:

Δείτε τι καταγγέλλει ότι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του από την Πανεπιστημιακή Λέσχη Πατρών [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Πηγή: Foititikanea.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ