Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν δίνει άλλους υπουργούς στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν δίνει άλλους υπουργούς στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική διάψευση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη προκάλεσε η πληροφορία ότι ο βουλευτής Κωστής Χατζηδάκης ενδέχεται να αναπληρώσει τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Ανάπτυξης εφόσον ο τελευταίος καταλάβει τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή.

Στελέχη της λεωφόρου Συγγρού επισημαίνουν χαρακτηριστικά πως «είναι συνταγματικό δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέξει τους υπουργούς του, η Ν.Δ. δεν θα δώσει όμως άλλα στελέχη στην κυβέρνηση».
Τα ίδια στελέχη τονίζουν πως «δεν υπάρχει καμία διαβούλευση μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Ν.Δ. για το θέμα αυτό» και υπενθυμίζουν πως «η κυβέρνηση είναι μεταβατική και έχει συγκεκριμένη αποστολή, την ολοκλήρωση της διαδικασίας για το PSI, και την υπογραφή της συμφωνίας για τη νέα Δανειακή Σύμβαση και αμέσως μετά θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

Αντιθέτως ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρεται να δηλώνει ότι θα καταλάβει όποια θέση του ζητήσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης εκτός από τις όποιες βολιδοσκοπήσεις έχει δεχθεί στο παρελθόν συζήτησε με τον κ. Παπαδήμο εκ νέου το ενδεχόμενο μετά την παραίτηση του κ. Παπουτσή και ενώ είχε βρεθεί η βόμβα στο συρμό του μετρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ