Παίζεται η επιστροφή Χρυσοχοΐδη στο Προστασίας του Πολίτη - iefimerida.gr

Παίζεται η επιστροφή Χρυσοχοΐδη στο Προστασίας του Πολίτη

κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να εξετάζει την επιστροφή του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη λεωφόρο Κατεχάκη και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την ταυτόχρονη τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης. Μετά τη παραίτηση του κ. Χρήστου Παπουτσή από τη θέση του υπουργού, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην κυβέρνηση αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Φήμες που κυκλοφορούν θέλουν τον κ. Παπαδήμο να έχει συζητήσει στο παρελθόν με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το ενδεχόμενο επιστροφής του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο τελευταίος πάντως δηλώνει πως δεν έχει κάτι νεότερο για το θέμα.

Στην περίπτωση που ο κ. Χρυσοχοΐδης δεχθεί πρόταση και την αποδεχθεί, ακούστηκε πως αυτός που θα τον διαδεχθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης θα είναι ο κ. Χατζηδάκης, κάτι για το οποίο ο βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε άγνοια.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιβεβαίωναν, ούτε όμως διέψευδαν τόσο τη μετακίνηση του κ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και την ένταξη του κ. Χατζηδάκη στην κυβέρνηση. Επισήμαιναν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ