Τζέιμς: Εχω μια δουλειά που δεν είχα τελειώσει στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Τζέιμς: Εχω μια δουλειά που δεν είχα τελειώσει στον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αναφέρθηκε στους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε αφήσει κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του, δήλωσε επίσης έτοιμος για σκληρή δουλειά, μίλησε για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, ενώ στάθηκε και στις πιέσεις που δεχόταν εδώ και καιρό από τον Νίκ Καλάθη για να επιστρέψει στον «εξάστερο».

«Πάντα υποστήριζα την ομάδα. Είχα φύγει, αλλά επέστρεψα τώρα. Είχα μια δουλειά εδώ, που δεν την είχα τελειώσει. Είμαι εδώ για να την τελειώσω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά θα πάω στην προπόνηση. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου, μιλούσαμε και μέσα στη σεζόν. Ο Νικ μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ωραία στο ΝΒΑ, ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, που ολοκληρώθηκε τώρα. Μου έλειψαν πολλά εδώ, είμαι κάπως κουρασμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ. Νιώθω ωραία, ακόμα και ο αδελφός μου λέει ότι γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να σηκώσουμε το τρόπαιο, αυτό είναι το πλάνο», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μαικ τζειμς Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ