Ποια Κιμ... Η μικρή Κάιλι Τζένερ είναι πλέον η πλουσιότερη των Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Ποια Κιμ... Η μικρή Κάιλι Τζένερ είναι πλέον η πλουσιότερη των Καρντάσιαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η περιουσία της οικογένειας Καρντάσιαν συνεχίζει να εκτοξεύεται, αλλά ποιο μέλος έχει βγάλει τα περισσότερα;

Αν και όλοι μπορούν να υποθέσουν πως η πλουσιότερη όλων είναι η Κιμ Καρντάσιαν, τελικά, όπως φαίνεται, η Κάιλι Τζένερ είναι η βασίλισσα των... μετρητών.

Η νέα μαμά λέγεται ότι έχει καθαρή αξία 368 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στα πολλά πρότζεκτ της. Παρόλο που η 20χρονη βγάζει λεφτά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up with The Kardashian», από τις αναρτήσεις της στα social media, και από την σειρά ρουων που έχει με την αδερφή της Κένταλ Τζένερ, η άκρως επιτυχημένη της αυτοκρατορία, τα Kylie Cosmetics, είναι αυτή που φέρνει τα πολλά λεφτά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 8 Φεβ, 2018 στις 7:08 μμ PST

Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι η εταιρεία της θα είναι αξίας 1 δισεκατομμυριού δολαρίων μέχρι το 2020 – την χρονιά δηλαδή που η Κάιλι θα γίνει 25. «Νομίζω ότι πραγματικά εργάστηκα πάρα πολύ σε αυτό το πρότζεκτ» είχε δηλώσει η Κάιλι για τη σειρά μακιγιάζ της, που περιλαμβάνει εκτός από τα κραγιόν, σκιές ματιών, μανό και πολλά άλλα. «Δεν είναι ότι το κάνω αυτό για να βγάλω λεφτά. Δεν σκέφτηκα καθόλου αυτό το κομμάτι. Είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει».

Η Κάιλι αποκάλυψε επίσης, πως έχει ένα «καθημερινό meeting» με την ομάδα της και την μαμά και μάνατζέρ της, Κρις Τζένερ. Όπως δήλωσε η τελευταία: «Δε νομίζω ότι θα εγκαταλείψει τη σειρά της σύντομα. Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το εμπορικό σήμα. Υπάρχουν πολλά κομμάτια του παζλ για να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη σειρά καλλυντικών».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 8 Φεβ, 2018 στις 9:32 πμ PST

Και οι αδερφές της όμως δεν πάνε πίσω. Η Κιμ κέρδισε πρόσφατα 10 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 4 ημέρες από τις πωλήσεις του αρώματός της Kimoji Hearts, ενώ η περιουσία της φτάνει τα 175 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, υπάρχει πολλή μεγάλη διαφορά μεταξύ της Κάιλι, την Κιμ και των υπολοίπων αδερφών. Η Κλόε Καρντάσια αξίζει 0περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Κόρτνεϊ 35 εκατομμύρια δολάρια. Η Κένταλ έχει σήμερα καθαρή αξία 18 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο αδερφός τους, Ρομπ Καρντάσιαν μόλις 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ