Γέμισε ψάρια η σήραγγα στη Στυλίδα μετά από τροχαίο -Χρειάστηκαν δύο ώρες για να την καθαρίσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γέμισε ψάρια η σήραγγα στη Στυλίδα μετά από τροχαίο -Χρειάστηκαν δύο ώρες για να την καθαρίσουν [εικόνες]

Φωτογραφία: Lamiareport.gr/ Εικόνα μετά από τροχαίο σε σήραγγα στην Στυλίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Στυλίδας που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο διεθνής στο ρεύμα προς Λαμία για δύο περίπου ώρες, σημειώθηκε χτες τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα φορτηγάκι φορτωμένο με γαύρο, που οδηγούσε 23χρονος με προορισμό την Αθήνα, εξετράπη της πορείας του εντός της τελευταίας σήραγγας με αποτέλεσμα να διαλυθεί στην κυριολεξία το κουβούκλιο και να σταματήσει κάθετα στο οδόστρωμα.

Ετσι μέσα σε λίγα λεπτά όλο εμπόρευμα είχε χυθεί στην σήραγγα με αποτέλεσμα να γεμίσει όλος ο κόσμος ψάρια.

Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ χρειάστηκε περίπου δύο ώρες μέχρι να καθαριστεί η σήραγγα.

Πάντως τα ΙΧ που είχαν κατεύθυνση προς Λαμία ακολούθησαν με τις οδηγίες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της Άμεσης Δράσης την παλαιά εθνική στο ύψος του «232».

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς σημαντικό τραυματισμό. Όπως ισχυρίστηκε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από λάστιχο με αποτέλεσμα να συμβεί ότι συνέβη.

Τα ακριβή αίτια ερευνά το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Πηγή- Φωτογραφιες: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία ψάρια σήραγγα Ατύχημα φορτηγό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ