Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν - iefimerida.gr

Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Cellier μας βοηθούν να επιλέξουμε το καταλληλότερο κρασί για την Τσικνοπέμπτη, ένα έθιμο που αγαπάμε ως λαός με έφεση στην κρεατοφαγία. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε;

Αρχικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα βασικά: κρέατα με μεγάλο λιπαρό φορτίο και πλούσια γεμάτη γεύση, αποζητούν κρασιά με μέτριες προς υψηλές οξύτητες για να το ισορροπήσουν και φυσικά μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να ταιριάξουν με την πρωτεΐνη.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα για την περίσταση, ερυθρά, από τον παγκόσμιο και τον Ελληνικό αμπελώνα μόνο στα Cellier!

Gran Coronas Μ.Torres

Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν | iefimerida.gr 0


Όταν το διεθνές cabernet sauvignon συνάντησε τη γηγενή ποικιλία της Ισπανίας Tempranillo, δημιούργησε ένα ευγενές κρασί που αγαπάει τους συνδυασμούς με πιάτα κρεάτων για καλοφαγάδες. Ιδανικό για την τσικνοπέμπτη λοιπόν, που θα γεμίσει απόλαυση τον ουρανίσκο σας και θα σταθεί αντάξιο αυτής της ''απαιτητικής" μέρας με τις στιβαρές τανίνες του και την αισθητή παρουσία του βαρελιού του.

Caliterra Malbec

Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν | iefimerida.gr 1


Ένα κρασί πολυβραβευμένο, για τη συνεχή και σταθερά καλή του ποιότητα, από τους πολλά υποσχόμενους αμπελώνες της Χιλής, οινοποιείται από μια ποικιλία άμεσα συνυφασμένη με την τοπική διατροφική κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής. Βίσωνες δεν έχουμε, αλλά η Τσικνοπέμπτη σίγουρα θα σταθεί μια καλή πρόκληση για να δοκιμαστεί αυτό το Malbec με καπνιστά κρέατα στη σχάρα και ποικιλία από λουκάνικα.

Villa Roso Antinori

Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν | iefimerida.gr 2


Από την Bistecca Fiorentina, όπως ονομάζουν στην Τοσκάνη την μοσχαρίσια μπριζόλα T-bone.. στην δική μας Τσικνοπέμπτη!

Το εμβληματικό Ιταλικό οινοποιείο, Marchessi Antinori, με το πολυποικιλιακό κρασί από την Τοσκάνη της Ιταλίας έρχεται να δώσει λύση στα ψητά και λιπαρά κρέατα της ξέφρενης βραδιάς με το παχύ σώμα του και την κοφτερή φρεσκάδα του.

Νάουσα Grande Reserve Μπουτάρη

Τι θα πιούμε την Τσικνοπέμπτη; Τα Cellier προτείνουν | iefimerida.gr 3


Τι πιο παραδοσιακό από ένα ξινόμαυρο από τη Νάουσα με την τραγανή του οξύτητα και τη νοστιμιά του, για να συνοδεύσει ποικιλίες κορεατικών και λουκάνικων. Η βαθιά παλαίωση το έχει κάνει να ωριμάσει αρκετά ώστε να σας δώσει τις χαρισματικές του γεύσεις και να σταθεί δυνατό ακόμα και με Πικάντικα κρέατα στο BBQ. Σίγουρα θα φέρει χαρά σε κάθε καλοφαγά θαυμαστή της Τσικνοπέμτης, αφήνοντας έτσι μια γλυκιά επιθυμία να επαναληφθεί το δυνατό φαγοπότι και την επόμενη βδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cellier Τσικνοπέμπτη κρασί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ