Η Οπρα Γουίνφρεϊ με κοσμήματα Ilias Lalaounis- Για το εξώφυλλο του περιοδικού της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Οπρα Γουίνφρεϊ με κοσμήματα Ilias Lalaounis- Για το εξώφυλλο του περιοδικού της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας ένα ολόχρυσο δαχτυλίδι από την ελληνική εταιρία Ilias Lalaounis, η Οπρα Γουίνφρεϊ ποζάρει χαμογελαστή στο φακό για τις ανάγκες της φωτογράφισης του περιοδικού της, The Oprah Magazine.

Το εξώφυλλο αυτό άλλωστε έγινε αρκετά μεγάλο θέμα στα διεθνή μέσα, κυρίως αφ΄ότου κυκλοφόρησε το βιντεάκι με την ίδια να φορά μία ολόχρυση τουαλέτα και να ποζάρει χοροπηδώντας στον φακό.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ με κοσμήματα Ilias Lalaounis- Για το εξώφυλλο του περιοδικού της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με δαχτυλίδια Ilias Lalaounis

Η Οπρα Γούνφρεϊ, η οποία βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο των μίντια μετά την καθηλωτική της ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες για την σεξουαλική παρενόχληση, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φαν της της πρότειναν να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ με κοσμήματα Ilias Lalaounis- Για το εξώφυλλο του περιοδικού της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Αφροαμερικανή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με διάφορα ρούχα για το περιοδικό της, σε ένα από τα οποία η ίδια εμφανίζεται με κοντά ίσια μαλλιά, χαμογελαστή και με δαχτυλίδι από τη ελληνική εταιρία, Ilias Lalounis.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ με κοσμήματα Ilias Lalaounis- Για το εξώφυλλο του περιοδικού της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα, η εταιρία εξέφρασε την χαρά της για την προτίμηση της βασίλισσας των Talk Show, η οποία στην πόζα της αναδεικνύει μάλιστα το δαχτυλίδι, το οποίο από την συλλογή Africa- Nambia.

Φωτογραφίες: Εonline.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ