Η Οπρα ντυμένη στα χρυσά, όπως το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Οπρα ντυμένη στα χρυσά, όπως το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

Το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού «O»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της ποζάρει ντυμένη στα χρυσά, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ δε διστάζει να χορέψει.

Με ένα χρυσό σύνολο το οποίο δεν μπορεί να μην παραπέμψει στο ολόχρυσο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ με τον οποίο πολλοί θέλουν να την δουν να ανταγωνίζεται για την Προεδρία το 2020, ξυπόλητη και με το άφρο μαλλί της, η 63χρονη παρουσιάστρια χορεύει μπροστά στον φακό για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού της «O» που κυκλοφορεί σήμερα.

Ending our week like our dancing queen @oprah (: @jznotthatjayz)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) στις 14 Ιαν, 2018 στις 4:34 μμ PST

Η Οπρα ντυμένη στα χρυσά, όπως το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Η εβδομάδα μας τελειώνει, όπως και η βασίλισσα του χορού μας» γράφει η λεζάντα του βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του περιοδικού στο Instagram.

Η Οπρα ντυμένη στα χρυσά, όπως το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την περασμένη Κυριακή, η Όπρα έδωσε μια μια εκπληκτική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες και προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο σχετικά με το εάν θα έπρεπε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ντυμένη με μαύρα ρούχα για να δείξει αλληλεγγύη στο κίνημα «Time’s Up» εναντίον της σεξουαλικής παρενόχλησης στη show business, είπε την ιστορία της «Ρέισι Τέιλορ- πενα όνομα που ξέρω και που πρέπει κι εσείς να μάθετε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ