Δημοσκόπηση: Το 71,5% κατά του όρου «Μακεδονία» -Σε λάθος κατεύθυνση οι χειρισμοί Τσίπρα λέει το 56% - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Το 71,5% κατά του όρου «Μακεδονία» -Σε λάθος κατεύθυνση οι χειρισμοί Τσίπρα λέει το 56%

Κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» το 71
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία», στην ονομασία της ΠΓΔΜ, τάσσεται η συντριπτική πλειονότητα σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Το 71,5% των ερωτηθέντων στην έρευνα δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία», ενώ το 22,5% λέει «ναι» σε σύνθετη ονομασία.

Ακόμη, το 56% εκτιμά ότι οι χειρισμοί του Αλέξη Τσίπρα είναι σε λάθος κατεύθυνση και το 26,5% διατυπώνουν διαφορετική άποψη. Το 54% κρίνει αρνητικά τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το 21,5% θετικά.

Λανθασμένες θεωρεί τις κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, το 47% των ερωτηθέντων και το 26% κρίνει ότι είναι σωστές. Τέλος, το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου (26,5% θετικά) και το 41% τη στάση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου (34,5% θετικά).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Μακεδονία ΠΓΔΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ