H vintage τσάντα που μπορείς να κρατάς από το πρωί ως το βράδυ -Eίναι σούπερ κομψή και θα τη δούμε παντού - iefimerida.gr

H vintage τσάντα που μπορείς να κρατάς από το πρωί ως το βράδυ -Eίναι σούπερ κομψή και θα τη δούμε παντού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως σχεδιαστές αλλά και τα κορίτσια της μόδας έχουν από κοινού αποφασίσει πως οι κυρίαρχες τσάντες που θα κρέμονται χαριτωμένα από τον καρπό μας και αυτήν την σεζόν είναι οι handabgs.

Oι κομψές και stylish τσάντες θα γίνουν προέκταση του χεριού μας, αφού εκτός από πολύ θηλυκές, μπορείς να τις κρατάς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα κάθε στιγμή.

Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά σχέδια και γραμμές handbag ξεχωρίζουμε μια vintage και κατά κάποιο τρόπο fun τσάντα που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα οι fashionistas και την επιλέγουν πολύ συχνά για τις εμφανίσεις τους.

Αυτή η σιλουέτα μπορεί να είναι μικροσκοπική, αλλά είναι απίστευτα κομψή, χάρη στα ιδιαίτερα υλικά και τα πολύχρωμα μοτίβα από τα οποία κατασκευάζονται, όπως βελούδο και κεντήματα.

Δείτε την vintage τσάντα που μπορείτε να κρατέτε από το πρωί ως το βράδυ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ vintage τσάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ