Σαρκοζί: Δεν υπάρχει plan B για την Ελλάδα, αν το PSI δεν πετύχει - iefimerida.gr

Σαρκοζί: Δεν υπάρχει plan B για την Ελλάδα, αν το PSI δεν πετύχει

Σαρκοζί: Δεν υπάρχει plan B για την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νικολά Σαρκοζί έσπευσε να «αδειάσει» τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αμέσως μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα σε περίπτωση που το PSI δεν «περπατήσει».

Συγκεκριμένα, ο γάλλος πρόεδρος δήλωσε: «Δε γνωρίζω τίποτα για κανένα σχέδιο Β. Δεν υπάρχει άλλο σχέδιο για την Ελλάδα εκτός από αυτό που έχει συμφωνηθεί και υλοποιείται», αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Παράλληλα, ο γάλλος πρόεδρος χαιρέτισε τη συμφωνία των βασικών πολιτικών κομμάτων για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής, στη βάση των όσων συμφωνήθηκαν με την Τρόικα αλλά και την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να ενισχύσει τη ρευστότητα των ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη αυστηρής τήρησης της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ