Αντιπαράθεση Καμμένου – Γεωργιάδη μέσω twitter για τη Novartis

Αντιπαράθεση μέσω twitter είχαν o πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το θέμα της Novartis.

Συγκεριμένα ο ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Τώρα που έρχεται η Novartis θα καταλάβετε γιατί λυσσάξαν εναντίον μου οι «3 σωματοφύλακες» και οι άρπαγες εκδότες του ΚΕΕΛΠΝΟ», αναρτώντας παράλληλα ένα βίντεο με το λιοντάρι - λογότυπο της Metro-Goldwyn-Mayer.

https://t.co/DEqqrJCmKo μέσω @youtube
Τώρα που έρχεται η Novartis θα καταλάβετε γιατί λυσσάξαν εναντίον μου οι «3 σωματοφύλακες» και οι άρπαγες εκδότες του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αμεση ήταν η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη, επίσης μέσω twitter: «Εδώ και μέρες πότε ο «κ» Πολάκης και πότε ο «κ» Καμμένος προαναγγέλουν φοβερές αποκαλύψεις για τη Novartis κλπ και το ερώτημα είναι πού το ξέρουν; Αν η Δικαιοσύνη ερευνά ενημερώνει τους Υπουργούς ή αυτοί τα στήνουν οπότε τα ξέρουν...»

Εδώ και μέρες πότε ο «κ» Πολάκης και πότε ο «κ» Καμμένος προαναγγέλουν φοβερές αποκαλύψεις για τη Novartis κλπ και το ερώτημα είναι πού το ξέρουν; Αν η Δικαιοσύνη ερευνά ενημερώνει τους Υπουργούς ή αυτοί τα στήνουν οπότε τα ξέρουν... pic.twitter.com/smV3TVxWIC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καυγάς Καμμένος Άδωνις Novartis

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ