Μήνυση κατά του αστυνομικού έκανε ο Διονυσίου -«Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι δεν τον χτύπησα» - iefimerida.gr

Μήνυση κατά του αστυνομικού έκανε ο Διονυσίου -«Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι δεν τον χτύπησα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου μετά την αντιδικία που είχε με αστυνομικό χθες στο κέντρο της Αθήνας τον οποίο φέρεται ότι χτύπησε κόβοντας την κορδέλα που είχε τοποθετήσει η τροχαία στη στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία στην προσπάθειά του να περάσει το δρόμο χτύπησε έναν αστυνομικό με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση απείθεια και επικίνδυνη σωματική βλάβη με τον τραγουδιστή να αρνείται τις κατηγορίες και τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για κακή εκτίμηση της κατάστασης.

«Ζητήσαμε από τον εισαγγελέα να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατέψουμε τη δικαιοσύνη», είπε ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν καταθέσεις που λένε ότι ο τραγουδιστής δεν χτύπησε τον αστυνομικό. Τελική η ιατροδικαστική έκθεση έφθασε αφού είχε ασκηθεί η ποινική δίωξη. Σύμφωνα με αυτήν, κατά τον δικηγόρο του τραγουδιστή, δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του τροχονόμου. Ο τραγουδιστής από την πλευρά του υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του τροχονόμου για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται ότι έβρισε τον αστυνομικό αλλά όχι ότι τον χτύπησε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ