Τι πήγαν να κάνουν στον τάφο της Νταϊάνα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Τι πήγαν να κάνουν στον τάφο της Νταϊάνα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Τι πήγαν να κάνουν στον τάφο της Νταϊάνα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που ξεχώρισε. Η ζωή της μπορεί να ήταν τελικά μια περιπέτεια, αλλά η Νταϊάνα είχε αύρα σταρ. Και για αυτό αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη γαλαζοαίματη.

Για τον πρίγκιπα Χάρι πέρα από όλα αυτά, η Νταϊάνα ήταν απλά η μητέρα του. Την έχασε σε ηλικία 12 ετών και αυτό είναι σίγουρα κάτι που κουβαλά.

Ετσι, δεν θα μπορούσε, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του, το γάμο του που ετοιμάζει με την Μέγκαν Μαρκλ να μην σκεφθεί την μητέρα του.

Όπως αποκάλυψε πηγή κοντά στο ζευγάρι στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Daily Star, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ πήγαν στο κτήμα Αλθορπ, της οικογένειας της Νταϊάνας, όπου βρίσκεται ο τάφος της πριγκίπισσας.

Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο Βρετανός γαλαζοαίματος ήθελε να ζητήσει την «ευλογία» της μητέρας του για το γάμο του. Μάλιστα το ζευγάρι σκοπεύει να ξανα-επισκεφθεί το Αλθορπ πριν το γάμο του, στις 19 Μαΐου.

«Ο Χάρι έχει ήδη πάει τη Μέγκαν στο Άλθορπ, αλλά θα πάνε μία ακόμα φορά πριν τη "μεγάλη" μέρα. Επιθυμούσε η Μέγκαν να δει τη Νταϊάνα και να "μιλήσει" μαζί της. Νομίζω ότι σιωπηλά ζήτησε από τη μαμά του την ευλογία της για να παντρευτεί τη Μέγκαν», ανέφερε η πηγή.

Τι πήγαν να κάνουν στον τάφο της Νταϊάνα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 0
Τι πήγαν να κάνουν στον τάφο της Νταϊάνα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ