Εξοργισμένος ο Φερεντίνος με τον Παπαγιάννη: Ξυλοκόπησε την Παυλίδου και έφυγε σαν ποντικός - iefimerida.gr

Εξοργισμένος ο Φερεντίνος με τον Παπαγιάννη: Ξυλοκόπησε την Παυλίδου και έφυγε σαν ποντικός

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεσπά ο Χρήστος Φερεντίνος για την υπόθεση ξυλοδαρμού της πρώην συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου, από τον Μάνο Παπαγιάννη, μέσα στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο».


Ο Χρήστος Φερεντίνος ανέφερε πως πλέον ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία.


«Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα», τόνισε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Όταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με τέτοια βία επειδή ξέχασε μια ηθοποιός να πει την ατάκα επάνω κι έχασε το αστείο του, μπήκε οργισμένος μετά στο καμαρίνι, έσπασε την πόρτα και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Την ξυλοκόπησε, την πέταξε κάτω. Πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο και ακολουθείται πλέον η νόμιμη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.


«Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον τύπο. Το νταηλίκι, όμως, δεν το έδειξε και στους αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν. Έτρεχε και την έκανε από την πίσω πλευρά. Σαν ποντικός έφυγε!», σημείωσε εξοργισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος.


«Το εξοργιστικό είναι ότι όταν πήγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον Παπαγιάννη και του είπε: “Μα, τι κάνεις; Χτύπησες τη γυναίκα”; Καθόταν, γέλαγε κι έλεγε: “Το έκανα για να την φοβερίσω”! Χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση αυτός ο τύπος και δεν ζήτησε καμία συγγνώμη από εκεί και πέρα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ