Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου- Τι λέει ο δικηγόρος της - iefimerida.gr

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Σοφία Παυλίδου- Τι λέει ο δικηγόρος της

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Σοφία Παυλίδου, η οποία το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη, στο θέατρο όπου εργάζονται.

«Τι θα κάνει στη συνέχεια θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασία της», ανάφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο δικηγόρος της ηθοποιού, Αλέξανδρος Μίντζιας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, «η Άμεση Δράση μετέβη στο σημείο και ενώ αναζητούσε τον κύριο Παπαγιάνη, ο οποίος βρισκόταν μέσα, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ρωτούσαν πού είναι ο κύριος Παπαγιάννης και δεν υπήρξε απάντηση».

Μέχρι στιγμής, ο κ. Μίντζιας δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Μάνο Παπαγιάννη ή τον δικηγόρο του και ερωτηθείς για το μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει η Σοφία Παυλίδου, απάντησε: «αυτό θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασία της».

Η αντίδραση του πρώην συζύγου της, Χρήστου Φερεντίνου

Δημοσίως τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος στην είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη.


Ανεβάζοντας μία μαύρη φωτογραφία, ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε τα όσα έγιναν στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο».


«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ