Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η 43χρονη έχει 7 παιδιά -Ποιο είναι το μυστικό της για απίθανο σώμα - iefimerida.gr

Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η 43χρονη έχει 7 παιδιά -Ποιο είναι το μυστικό της για απίθανο σώμα

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Jessica Enslow ήταν μόλις 19 ετών όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μικρή η ηλικία της και μεγάλη η ευθύνη της. Ομως, το μεγάλωμα ενός παιδιού φαίνεται ότι είναι μια διαδικασία που η Jessica απολαμβάνει. Γι’αυτό και πλέον ανοίγει την αγκαλιά της για επτά παιδιά. Mέσα σε 24 χρόνια, είδε την οικογένειά της να μεγαλώνει και ένα όνειρό της να πραγματοποιείται: η Jessica γεύεται μια ζωή με αγάπη, γεμάτη μικρές χαρές.

Κάθε εγκυμοσύνη στη ζωή μιας γυναίκας κλείνει μέσα της ημέρες γεμάτες συναισθήματα και διαθέσεις που εναλλάσσονται συνεχώς. Η Jessica είδε τη διάθεση αλλά και το σώμα της να αλλάζουν πολλές φορές, αλλά ήξερε ότι αυτό ήταν φυσιολογικό.

Τα κιλά που άφησαν πίσω τους οι εγκυμοσύνες έκαναν την Jessica να πάρει δραστικές αποφάσεις. Τόσο δραστικές που πλέον αν την δει κανείς δίπλα στη μεγάλη της κόρη και δεν ξέρει την συγγένεια που τις ενώνει, θα υποθέσει ότι οι δύο τους είναι αδελφές.

To μυστικό για το απίθανο σώμα της Jessica, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σώμα Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ