Βήμα επιστροφής στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για 9 βουλευτές - iefimerida.gr

Βήμα επιστροφής στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ για 9 βουλευτές

ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή των 9 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ -που ναι μεν δεν διεγράφησαν το βράδυ της μεγάλης σφαγής των 22 βουλευτών, αλλά τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές- στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Ολοι, το βράδυ της Τρίτης ψήφισαν το νομοσχέδιο για την περικοπή των επικουρικών συντάξεων.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές Γιάννης Κουτσούκος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος (Ηλείας), Βασίλης Κεγκέρογλου (Ηρακλείου), Χρύσα Αράπογλου (Α΄ Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Κουσελάς (Μεσσηνίας), Δημήτρης Καρύδης (Α' Πειραιά), Μαρία Μίχου (Πιερίας) και Μιχάλης Τζελέπης (Σερρών) ψήφισαν τις σχετικές διατάξεις.

Στις 12 Φεβρουαρίου, είχαν ψηφίσει «ναι» επί της αρχής αλλά «όχι» στο άρθρο 1 που αφορούσε στα εργασιακά (κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα).

Ενώ αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου είχε αποφασίσει να μην τους επιβάλλει κυρώσεις, έπειτα από «παράσταση διαμαρτυρίας» αρκετών βουλευτών αποφάσισε να τεθούν εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και να τους παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος. Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου προϊδέαζαν ότι θα υπάρξει θετική αντιμετώπιση των «9» αλλά χωρίς να προσδιορίζουν το πότε θα «αποκατασταθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ