Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έρχεται στην Αθήνα -Για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του - iefimerida.gr

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έρχεται στην Αθήνα -Για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις (Φωτογραφία: AP/ Evan Agostini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα βρεθεί την 1η Φεβρουαρίου ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, για την πρεμιέρα της ταινίας του «Αόρατη Κλωστή», στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος τρεις φορές με Οσκαρ ηθοποιός έρχεται στην ελληνική πρωτεύουσα για πρεμιέρα, που πάντα στην περίπτωσή του έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Και αυτή τη φορά, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπαίδευση και την αποκατάσταση των παιδιών που φοιτούν στο Πρότυπο Κέντρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».

Η «Αόρατη Κλωστή» είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, καθώς- όπως έχει ήδη δηλώσει- αποσύρεται από την υποκριτική. Σε αυτή, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Πολ Τόμας Αντερσον ενσαρκώνει τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Ρέινολντς Γούντκοκ, ο οποίος γνωρίζει τη νεαρή Αλμα (Βίκι Κριπς), που θα γίνει η μούσα του και θα του αναστατώσει τη ζωή.

Πληροφορίες:

Πρεμιέρα «Η Αόρατη Κλωστή», Πέμπτη 1/2, 19.30. Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2108778396-8). Εισιτήρια: 30 και 50 ευρώ. Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 2109650916, 2109637124.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ