Μπουτάρης: «Ποιος Ηρακλής; Αυτοί οι αλήτες;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπουτάρης: «Ποιος Ηρακλής; Αυτοί οι αλήτες;» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ομάδας του Ηρακλή και του δημάρχου Θεσσαλονίκης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη που χαρακτήρισε «αλήτες» περιγράφοντας αυτούς που του ζητούν αν στηρίξει τον Γηραίο.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν σε μασκέ πάρτι που έκανε ο συνδυασμός του Γιάννη Μπουτάρη σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, ένας οπαδός του Ηρακλή ζήτησε από τον δήμαρχο που ήταν ντυμένος χάρος, να στηρίξει την ομάδα του Ηρακλή. Ο δήμαρχος ισχυρίζεται πως ο οπαδός τον άρπαξε από τον γιακά και ήταν ιδιαίτερα επίμονος. Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουτάρης πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Μου λένε κάτι να κάνουμε για την ομάδα, ποια ομάδα ρε φίλε, αυτούς τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής δεν είναι πια ομάδα» . Το βίντεο με τις δηλώσεις Μπουτάρη ανέβηκε στο Διαδίκτυο προκαλώντας την οργή των μελών και των φίλων του Ηρακλή. Ο δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και διευκρίνισε πως δεν αναφέρονταν στους φιλάθλους του Ηρακλή, αλλά σε αυτούς που έφεραν τον Ηρακλή με τις κακές επιλογές τους στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η ομάδα. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και δόθηκε η εντολή στο νομικό επιτελείo της ομάδας να ετοιμάσει και τα έγγραφα για την κατάθεση αγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ