Η «χάρη» του Ρουβίκωνα έφτασε μέχρι τη Ράκα -Επέστρεψε μέλος του που πολεμούσε τζιχαντιστές [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «χάρη» του Ρουβίκωνα έφτασε μέχρι τη Ράκα -Επέστρεψε μέλος του που πολεμούσε τζιχαντιστές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρουβίκωνας καλωσορίζει με θέρμη ένα μέλος του που, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Συρία.

Μάλιστα, δημοσιεύονται και δύο φωτογραφίες του, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, από τη Ράκκα, όπου πολεμούσε εναντίον των τζιχαντιστών.

Η «χάρη» του Ρουβίκωνα έφτασε μέχρι τη Ράκα -Επέστρεψε μέλος του που πολεμούσε τζιχαντιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο, πρόκειται για μέλος της συλλογικότητας που «αποφάσισε να ενταχθεί στο Ιnternational Freedom Batallion, έναν απόλυτα εθελοντικό μηχανισμό που ανήκει στη δύναμη των Κουρδικών Μονάδων προστασίας του λαού (YPG) και να πολεμήσει από τις τάξεις του, υπερασπίζοντας μια δίκαιη υπόθεση αλλά και ένα κοινωνικό και πολιτικό πείραμα σε μια περιοχή που καθορίζει τις παγκόσμιες εξελίξεις».

Η «χάρη» του Ρουβίκωνα έφτασε μέχρι τη Ράκα -Επέστρεψε μέλος του που πολεμούσε τζιχαντιστές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ανακοίνωση κάνει αναφορά και στη δράση του μέλους του Ρουβίκωνα στην περιοχή, σημειώνοντας πως «βρέθηκε στην γραμμή του μετώπου από την αρχή ως το τέλος της απελευθέρωσης της Ράκκα από το Ισλαμικό κράτος. Σε ένα περιβάλλον πρωτόγνωρο, ως τοπογραφία, κλίμα, ανθρώπους, πολιτισμούς. Πήρε μέρος σε ένα τακτικό αστικό πόλεμο με όρους Β’ παγκοσμίου πολέμου, έχοντας από την άλλη πλευρά αποφασισμένο και ανορθόδοξο εχθρό».

«Ο σύντροφός μας επέστρεψε πριν λίγες μέρες. Ευτυχώς ζωντανός και ολόκληρος. Τιμούμε ολόψυχα την επιλογή του και είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε δίπλα του, που βλέπουμε έναν "δικό μας" σε μια νέα σημαντική σελίδα στην επαναστατική/διεθνιστική ιστορία» καταλήγει ο Ρουβίκωνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ