Χατζηδάκης: Η καλή εξέλιξη για τη χώρα φέτος, θα είναι οι εκλογές - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Η καλή εξέλιξη για τη χώρα φέτος, θα είναι οι εκλογές

Κωστής Χατζηδάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτος που θα σηματοδοτήσει καμπή για τη χώρα, χαρακτηρίζει το 2018 σε άρθρο του στην εφημερίδα «Voice», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης διευκρινίζει, ωστόσο, πως η καμπή «δεν θα έρθει για τον λόγο που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή για τη «δήθεν έξοδο από τα μνημόνια».

«Η πραγματικά καλή εξέλιξη θα είναι η πολιτική αλλαγή, που θα σηματοδοτήσουν οι εκλογές. Κάτι που μαρτυρούν όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις, ανεξαρτήτως προέλευσης», αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης και προσθέτει:

«Εμείς, ως ΝΔ, δεν πρόκειται να επαναπαυθούμε σε μια εκλογική νίκη. Ο στόχος δεν είναι να γίνουμε απλώς κυβέρνηση, αλλά μία καλή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που χρειάζεται ο τόπος. Μία κυβέρνηση που θα προχωρήσει με σχέδιο και υπευθυνότητα και θα οδηγήσει την πατρίδα μας σε μία νέα εποχή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ