Κοιμάσαι με ηλεκτρική κουβέρτα; Nα τι πρέπει να προσέξεις - iefimerida.gr

Κοιμάσαι με ηλεκτρική κουβέρτα; Nα τι πρέπει να προσέξεις

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστική στιγμή από το να πέφτεις κουρασμένη για ύπνο σε κρύα σεντόνια.

Οσο και να έχεις ανάψει την θέρμανση μέσα στο σπίτι, τα σεντόνια είναι πάντα κρύα και μέχρι να σκεπαστείς πολύ καλά για να νιώσεις λίγη ζεστασιά σου παίρνει χρόνο.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στη λύση της ηλεκτρικής κουβέρτας και αν τους ακούσεις θα έχουν να σου πουν μόνο τα καλύτερα.

Υπέροχος ύπνος, ζεστασιά και μια θαλπωρή που δεν σου κάνει κουράγιο να σηκωθείς το πρωί από το κρεβάτι για να πας στη δουλειά.

Υπάρχουν όμως και πολλοί που τη φοβούνται λόγω του ηλεκτρικού ρεύματος και προτιμούν να βάλουν ένα ακόμη πάπλωμα από πάνω τους παρά να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική κουβέρτα.

Πόσο ασφαλής είναι τελικά; Τι πρέπει να προσέχουμε; Οι ειδικοί σημειώνουν πως αν προσέξετε μερικά πράγματα τότε δεν υπάρχει λόγος να έχετε ενδοιασμούς.

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε αν κοιμάστε με ηλεκτρική κουβέρτα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ