Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως κάθε χρόνο φιλοξένησε χθες στο παλάτι όλη την οικογένεια, για το καθιερωμένο γεύμα λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Σπάζοντας το πρωτόκολλο εκεί βρέθηκε και η Μέγκαν Μαρκλ, αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι, αλλά όχι επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ολόκληρη την οικογένεια, ξαδέλφια και θείους, πέρα από τους Γουίλιαμ, Κέιτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τους οποίους γνωρίζει ήδη.

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε για την επίσημη πρώτη στη βασιλική οικογένεια ένα φόρεμα με δαντέλα στο πάνω μέρος του βρετανικού brand, αξίας 300 λιρών.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρίσκεται και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μπορεί να μην ανακαλύψαμε τι φόρεμα φορούσε, γιατί απλά δεν μπόρεσε κανείς να το διακρίνει λόγω του πανωφοριού που ήταν τυλιγμένη, βρήκαμε όμως το... πανωφόρι.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε για μια ακόμη φορά τα Zara, φορώντας μια μαύρη σικάτη κάπα. Κλασική, basic κομμάτι, που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα καθώς λύνει τη χέρια σε εύκολες και δύσκολες περιστάσεις. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα κολάν, με ένα τζιν, με ένα δερμάτινο παντελόνι, με μια φούστα, αλλά και με ένα φόρεμα για μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Και επίσης, φοριέται με άνεση και από τις εγκύους καθώς δεν έχει κουμπιά ή φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και είναι αρκετά φαρδιά. Αυτός είναι και ο ένας από τους λόγους για τους οποίους την επέλεξε η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Μια άκρως οικονομική επιλογή αφού διατίθεται (προς το παρόν και μέχρι να εξαντληθεί αφού την φόρεσε η Κέιτ) στην τιμή των 79,95 ευρώ.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το πανωφόρι που πάει με όλα -Μια μαύρη κάπα από τα Zara, των 80 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Κέιτ Μίντλετον, πάντως, θέλοντας να αναβαθμίσει λίγο το πανωφόρι και να το κάνει πιο επίσημο, είχε βάλει έναν γούνινο γιακά.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε κάποιο ρούχο από τα Zara. Το έχει κάνει επανειλημμένα, ενώ πρόσφατα φόρεσε και ένα μοδάτο καρό παλτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον πανωφόρι Zara κάπα παλτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ