Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα μοδάτο παλτό από τα Zara, των 90 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα μοδάτο παλτό από τα Zara, των 90 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι, μπορεί η Strathberry τσάντα των 560 ευρώ που κράτησε η Μέγκαν Μαρκλ στο ντεμπούτο της στα βασιλικά καθήκοντα να έκανε πάταγο, αλλά η Κέιτ Μίντλετον, έκανε τη δική της κίνηση ματ.

Ενώ το Μέγκαν effect έκανε την τσάντα του σκωτσέζικου brand να ξεπουλήσει μέσα σε ένα περίπου 10λεπτο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε μια πανέξυπνη επιλογή για να υπενθυμίσει ότι και αυτή είναι παρούσα. Και ότι η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι αλλιώς. Και πανέξυπνη.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε την Παρασκευή στο σταθμό St. Pancras του Λονδίνου φορώντας ένα καρό παλτό σε γκρι-μπλε αποχρώσεις, μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν. Το συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και μια Mulberry τσάντα. Εκανε λοιπόν μια κάζουαλ εμφάνιση δείχνοντας ότι και αυτή... το έχει στο συγκεκριμένο στιλ και ότι ο ανταγωνισμός με την Μαρκλ θα είναι πράγματι σκληρός.

Η κίνηση ματ πάντως ήταν άλλη. Το πανωφόρι της Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν κάποιο από τα κομψά πανάκριβα που συνήθως επιλέγει. Κομψό μεν, Zara δε, οικονομικό δηλαδή ήταν αυτό που επέλεξε να βάλει την Παρασκευή εν μέσω αλαλαγμού στη Βρετανία για την νέα πριγκίπισσα.

Η τιμή του πανωφοριού, στα 90 ευρώ και ναι έχει ήδη εξαντληθεί. Οι fashionistas πάντως το περιμένουν ξανά στα ράφια του αγαπημένου τους καταστήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ παλτό Zara
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ