Στο «σκοτάδι» η έρευνα για τον εκατομμυριούχο βουλευτή - iefimerida.gr

Στο «σκοτάδι» η έρευνα για τον εκατομμυριούχο βουλευτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργεί η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής περιμένουν στο Κοινοβούλιο για να μάθουν ποιός είναι τελικά ο εκατομμυριούχος βουλευτής.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο προέδρος της Επιτροπής Βαγγέλης Αργύρης η διαδικασία που ακολουθήθηκε για την μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό είναι καθόλα νόμιμη. Όπως δήλωσε ωστόσο ο προέδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, «δεν υπάρχει μόνο το νόμιμο αλλά και το ηθικό».

«Περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας και μόλις έχουμε τα στοιχεία ο βουλευτής θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις» πρόσθεσε ο κ.Πετσάλνικος.

Εκτίμησε δε ότι το υπουργείο Οικονομικών που είναι υπεύθυνο για την έρευνα θα είναι σε θέση σύντομα να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα. Πάντως έχει ήδη ξεκινήσει έλεγχος στα "πόθεν έσχες" βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ