Στο Ηράκλειο βρήκαν νέο τρόπο για να κόβουν κλήσεις στους οδηγούς - iefimerida.gr

Στο Ηράκλειο βρήκαν νέο τρόπο για να κόβουν κλήσεις στους οδηγούς

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας νέος τρόπος για τη βεβαίωση παραβάσεων του ΚΟΚ, έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αυτόν τον τρόπο θα αρχίσει να εφαρμόζει, από το νέο έτος, η Δημοτική Αστυνομία του Ηρακλείου, αξιοποιώντας την τεχνολογία και πρωτοπορώντας πανελλαδικά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος, ένα κινητό τηλέφωνο που θα διαθέτει ειδική εφαρμογή και θα συνδέεται ασύρματα με εκτυπωτή, μέσω Bluetooth, θα βεβαιώνει την παράβαση μαζί με φωτογραφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για λόγους οικονομίας, η φωτογραφία δεν θα εκτυπώνεται, η παράβαση όμως θα εκτυπώνεται κανονικά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, «σε περίπτωση ένστασης από τον πολίτη στον οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση, θα μπορεί ο ίδιος να δει την ηλεκτρονική κλήση, αλλά και την φωτογραφία από το όχημά του ή οτιδήποτε άλλο καταγραφεί από τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Το τριήμερο για υποβολή ένστασης ισχύει κανονικά, ενώ άμεσα καταχωρείται η παράβαση στη βάση δεδομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοκ κλήσεις Ηράκλειο παραβάτες οδηγοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ