Η Σάρλοτ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον πρίγκιπα Τζορτζ -Σε αυτή τη φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Σάρλοτ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον πρίγκιπα Τζορτζ -Σε αυτή τη φωτογραφία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει Χριστουγέννων το παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα οικογενειακή φωτογραφία της πριγκιπικής οικογένειας του Γουίλιαμ.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ποζάρουν με τα δυο τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, όλοι χαμογελαστοί και σε... χρωματική αρμονία, με το γαλάζιο να κυριαρχεί.

Πρόκειται για τη φωτογραφία που θα στείλουν ως χριστουγεννιάτικη κάρτα και διαφέρει κατά πολύ από αυτές των προηγούμενων χρόνων που συνήθως ήταν πιο φυσικές. Πάντα σε φυσικό χώρο, μέσα ή έξω από το σπίτι. Αυτή τη φορά η οικογένεια Γουίλιαμ-Μίντλετον επέλεξε ένα φωτογραφικό στούντιο και το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό όντως, με το ζευγάρι να θυμίζει κάτι περισσότερο σε σταρ της άλλης όχθης του Ατλαντικού παρά μέλη μιας βασιλικής ευρωπαϊκής οικογένειας.

Το δεύτερο στοιχείο που κάνει εντύπωση με την εν λόγω φωτογραφία είναι το γεγονός ότι η μικρή Σάρλοτ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον πρίγκιπα Τζορτζ. Ο τελευταίος τα κατάφερνε από μωρό ακόμη με τις γκριμάτσες τουυ, τη ζωηράδα του και αυτή την πονηριά στο ύφος του να πρωταγωνιστεί. Η Σάρλοτ με σκανδαλιάρικο βλέμμα της, όμως, του κλέβει την παράσταση σ΄αυτή τη φωτογραφία. Ασχολίαστη, όμως, δεν μπορεί να μείνει και η ομοιότητά της με την προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, κάτι που σχολιάζεται ιδιαιτέρως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Σάρλοτ κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον πρίγκιπα Τζορτζ -Σε αυτή τη φωτογραφία [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία πρέπει να έχει ληφθεί αρκετό καιρό πριν, καθώς η Κέιτ Μίντλετον είναι πέντε μηνών έγκυος κάτι που δεν φαίνεται στη φωτογραφία, ενώ τα μαλλιά της είναι πλέον πιο κοντά, εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα.

Με τη δημοσίευση της φωτογραφίας το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε ακόμη ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει και αυτή σχολείο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ