Πόσα «καθίσματα» πρέπει να κάνεις για να δεις αποτέλεσμα στους γλουτούς - iefimerida.gr

Πόσα «καθίσματα» πρέπει να κάνεις για να δεις αποτέλεσμα στους γλουτούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί γυμνάζονται. Πόσοι είναι αυτοί που βλέπουν αποτελέσματα;

Αυτό αναρωτιέμαι κάθε φορά που παρατηρώ τους γλουτούς μιας οποιαδήποτε διπλανής μου στο γυμναστήριο. Λένε ότι το γρασίδι του γείτονα είναι πάντα πιο πράσινο, αλλά εδώ νομίζω ότι τα αποτελέσματα της σύγκρισης είναι ξεκάθαρα και αντικειμενικά. Πώς γίνεται να έχει πιο στητά, καλοσχηματισμένα οπίσθια;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή (το ξέρουμε ότι οι εισαγωγές είναι βαρετές. Παραμένουν όμως απαραίτητες). «Ασκούμαι» δε σημαίνει γυμνάζω χέρια, πόδια, κοιλιακούς και «αντίο». Σημεία του σώματος όπως οι γλούτοι θέλουν ισάξια προσοχή. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό. Οι δύο πιο σημαντικοί είναι οι εξής:

Αρχικά γιατί βοηθούν τα ισχία σας να είναι δυνατά και η λεκάνη σας σταθερή, δύο σημεία όταν είναι αδύναμα γίνονται πιο ευάλωτα, πιο εύθραστα και παύουν να μας προστατεύουν σε περίπτωση τραυματισμού. Επιπλέον, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δε θέλει να έχει ωραία και ανορθωμένα οπίσθια;

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, είναι σημαντικό να έχετε στρατηγική αν θέλετε να δείτε ή να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα.

Διαβάστε πόσα καθίσματα πρέπει να κάνετε για να δείτε διαφορά στους γλουτούς στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλουτοί καθίσματα άσκηση squats
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ