Κυβέρνηση, Θεσμοί, τραπεζίτες και επιχειρηματίες στη Νέα Υόρκη- Στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link - iefimerida.gr

Κυβέρνηση, Θεσμοί, τραπεζίτες και επιχειρηματίες στη Νέα Υόρκη- Στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβερνητικά στελέχη, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι τραπεζών θα βρεθούν σήμερα στο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου,ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής θα μιλήσουν στο 19ο Συνέδριo Invest in Greece. Το παρών θα δώσουν και οι επικεφαλής των Θεσμών από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ειδικότερα ο Ντεκλάν Κοστέλο από την πλευρά της Κομισιόν, ο Φρασνέσκο Ντρούνται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Νίκολας Τζιαμαρόλι ως εκπρόσωπος του ESM.

Μήνυμα εξ’ αποστάσεως θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15-14.45) ο υπουργός Οικονομικών θα απευθύνει κεντρική ομιλία, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 15.40 στον χώρο του συνεδρίου.

Μάλιστα αύριο ο υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση "Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης" την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης όπου στις 15.45 ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών. Οι ώρες των εκδηλώσεων είναι στην τοπική ώρα.

Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι των ελληνικών τραπεζών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Euroban, Νικόλαος Καραμούζης, ο σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και ο Βασίλης Ψάλτης, CFO της Alpha Bank.

Συμμετέχουν επίσης στελέχη της Goldman Sachs, BNP Paribas, Deutsche bank, UBS, Credit Suisse και Citigroup.

Συμμετέχουν εκπρόσωποι του real estate όπως Grivalia, Lamda και Πανγαία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Capital Link επενδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ