Η Κάρλα Μπρούνι επαινεί την Εμιλι Ραταϊκόφσκι για το σέξι βίντεο με τα μακαρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κάρλα Μπρούνι επαινεί την Εμιλι Ραταϊκόφσκι για το σέξι βίντεο με τα μακαρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σύμμαχο βρήκε το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά την απόφασή της να τυλιχτεί με μακαρόνια φορώντας μόνο τα εσώρουχά της σε ένα νέο βίντεο, στο οποίο λέει «Όλα έχουν να κάνουν με την ελευθερία». Δεν είναι άλλη από την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα; Μπρούνι.

Η 26χρονη μοντέλο και ηθοποιός Ραταϊκόφσκι, έριξε κόκκινο κρασί στο στήθος της, ενώ είχε καλυφθεί με μακαρόνια, σε ένα βίντεο για τη διαφήμιση του ημερολογίου του περιοδικού Love.

Όπως δήλωσε η ίδια, το βίντεο την έκανε να νιώσει πιο «δυνατή», λέγοντας πως «η προσωπική επιλογή είναι το βασικό ιδανικό στην έννοια του φεμινισμού».

Η Κάρλα Μπρούνι, δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Good Morning Britain: «Δεν ξέρω για τον φεμινισμό, αλλά σίγουρα έχει να κάνει με το γεγονός πως είσαι ελεύθερος να κάνεις οτιδήποτε. Μπορεί να κάνει ότι θέλει, έχουμε δημοκρατία. Είναι πραγματικά ενδυναμωτικό».

Η Κάρλα Μπρούνι επαινεί την Εμιλι Ραταϊκόφσκι για το σέξι βίντεο με τα μακαρόνια [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αστειευόμενη όμως είπε: «Αναρωτιέμαι για τη σάλτσα. Τα μακαρόνια εντάξει, αλλά τι γίνεται με τη σάλτσα;».

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, που έγινε γνωστή ως χορεύτρια στο αμφιλεγόμενο βίντεο του Ρόμπιν Θικ, Blurred Lines, αρνείται να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι είναι σέξι». Όπως δήλωσε στο περιοδικό Love: «Για μένα, η γυναικεία σεξουαλικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο προνομιούχα μπορεί να είναι σε ένα πατριαρχικό ιδεώδες, μπορεί να είναι απίστευτα ενδυναμωτική για μια γυναίκα, αν νιώθει η ίδια πως αυτό την ενδυναμώνει. Ο τρόπος που ντύνομαι, παίζω φλερτάρω, χορεύω, κάνω σεξ – αυτές είναι οι αποφάσεις μου και δε θα πρέπει να επηρεάζονται από τους άνδρες. Το να είσαι σέξι είναι αστείο και μου αρέσει. ΔΕ θα απολογηθώ ποτέ γι’ αυτό. Η ζωή μου παίζεται με τους δικούς μου όρους και νιώθω πως αν φοράω σέξι εσώρουχα, είναι κάτι που το κάνω για μένα. Η προσωπική επιλογή είναι ο ιδανικός πυρήνας στην έννοια του φεμινισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ